Billeddiagnostiske Services | Unilabs Skip to main content

Billeddiagnostiske Services

Vores 191 radiologer bruger deres omfattende ekspertise og den nyeste teknologi til at hjælpe med at lave den rigtige diagnose.

Hvad vi gør

Med mere end 191 Unilabs radiologer på 92 placeringer i hele Europa udfører og beskriver Unilabs mere end 3 millioner undersøgelser hvert år for en bred vifte af sundhedssektoren.

Vores tjenester giver dig nem adgang til de moderne medicinske billeddiagnostiske faciliteter og rapporter du har brug for, til at hjælpe med præcis diagnosticering og behandlingsplanlægning. Skalaen af vores netværk garanterer adgang til de allerbedste radiologer og hjælper med at reducere læsetiderne.

Vi samarbejder med regeringer om nationale screeningprogrammer, leverer hurtig adgang til private forsikringskunder, hjælper hospitaler med at administrere interne tests og faciliterer hurtige og effektive behandlingsbeslutninger for titusindvis af sundhedspersonale i hele Europa.

Fra rutine røntgenbehandling til MR-scanninger arbejder vi med det nyeste diagnostiske billeddannelsesudstyr og kan integrere vores rapportering i dine foretrukne systemer og processer.

Vores højst erfarne medarbejdere hjælper dig med at gøre forskel for dine patienter.

Vi mener, at vores radiologi- og billeddiagnostiske ydelser kan give dig brugbare, klare svar. Men vi ved, at der skal mere til at levere fremragende service end kun teknologi og ekspertise. Som følge heraf er vi lige så opmærksomme på at give dine patienter en fremragende oplevelse, når de besøger et af vores centre.

Vi sætter også pris på, at kvalitet og service ikke kan komme til enhver pris. Med budgetter på sundhedspleje under pres og efterspørgsel efter billedbehandlingstjenester højere end nogensinde, ved vi, at du som hospital, forsikringsselskab eller større plejeudbyder sandsynligvis står over for omkostningsbesparelser. Vores historik for at levere omkostningseffektive løsninger i hele Europa gør os veludstyrede til at hjælpe dig med at navigere i disse udfordringer.

Uanset hvad dine radiologi- og billeddiagnostiske behov er, står vores personale til rådighed for at hjælpe dig og dine patienter få de svar, I har brug for.

NØGLEFAKTA

92 billeddiagnostiske

placeringer i hele Europa

Mere end

3 millioner

undersøgelser udført hvert år

Velkommen til Unilabs.dk

Fortsæt til hjemmesiden

ELLER VÆLG ET UNILABS LAND FRA LISTEN NEDENFOR