Skip to main content

Beskyttelse af personlige oplysninger og cookies

1 Om os

1.1 Unilabs a.s. reg. nr. 29458219 (herefter omtalt som ”vi”, ”vores” eller ”os”) er dataansvarlig for det persondata vi indsamler og administrerer. Unilabs er organiseret og registreret efter gældende lovgivning på følgende adresse: Nygårdsvej 32, 2100 København Ø

We behandler persondata i henhold til den danske persondataforordning (nr. 429 af 31. maj 2000) og som følge af dette, Direktiv 95/46/EC som omhandler beskyttelsen af individer med henblik på brugen af persondata og den frie bevægelighed hvad denne angår. Alt indhold behandles i overensstemmelse med gældende EU regulativer (2016/679), således at fysiske personer er beskyttet i forbindelse med behandlingen af persondata og den frie bevægelighed hvad denne angår (herefter ”GDPR”) fra 25. maj 2018.05.29

1.1 Vi kan kontaktes på følgende:

Adresse: Nygårdsvej 32, 2100 København Ø

E-mail: kundeservice.dk@unilabs.com

Telefon: +4533743000

2 Om vores privatlivs-og cookie politik

2.1 Denne privalivs- og cookie politik (herefter ”politikken”) beskriver vores principper for brugen og behandlingen af de persondata som du giver os, og som vi indsamler når du bruger vores website (www.unilabs.dk), eller de data som vi modtager når du registrerer dig for at søge en ledig stilling. Politikken beskriver hvordan data er beskyttet, hvordan det bliver brugt og delt, og hvilke rettigheder du har i forbindelse med dine persondata. Vi beder dig derfor læse denne politik grundigt.

2.2 Vi har lov til at ændre i denne politik, såfremt der sker ændringer i vores service eller i den gældende lovgivning. En opdateret version af politikken vil være tilgængelig på vores website www.unilabs.dk

2.3 Vores website kan linke til eksterne websites, som Unilabs ikke har ansvaret for. Unilabs hæfter ikke for behandlingen af persondata på disse websites. Politikken er ikke gældende når det kommer til mulig behandling af persondata på disse websites, og vi anbefaler derfor at du læser det på gældende websites privatlivspolitik.

3 Formål med behandling af persondata

3.1 Vi behandler persondata med følgende formål:

  • For at kunne kontakte dig, administrere jobsøgende og profilere kandidater (hvis du søger en stilling hos Unilabs)
  • For at forbedre websitet med information omkring hvordan man bruger websitet indsamlet vha. cookies (se nedenstående)

3.2 Hvis vores ydelser kræver registrering eller udfyldelse af en ansøgning, har vi brug for at indsamle persondata så som; navn, e-mail adresse, kontakt information og andre detaljer indeholdt i et CV, således at vores HR afdeling kan administrere de jobsøgende.

3.3 Vi indsamler information vha. cookies. Følgende information indsamles:

  • Geolokation
  • Besøgstidspunkt, besøgte sider, og tid brugt på hver side
  • Henvisende websites oplysning (som fx den URI brugeren brugte til at komme til vores side)
  • Domæne, browser type og sprog
  • Land og tidszone
  • Klik adfærd
  • Type af styresystem (OS)
  • Flash version, JavaScript, skærm opløsning, og skærmfarvebehandlings-evne
  • Netværks-lokation og IP adresse
  • Download af dokumenter
  • Antal klik på links til eksterne websites
  • Fejl ved udfyldning af formularer
  • Antal klik på videoer
  • Scroll depth
  • Interaktioner med site specifikke widgets

Informationerne bliver indsamlet for at forstå hvordan besøgende bruger websitet. Det er muligt for os at identificere individer ud fra disse.

3.4 Lovgrundlaget for at behandle dine persondata er for at opfylde vores lovlige interesse i at administrere din mulige ansøgning til en stilling i Unilabs, samt for at forbedre vores website.

3.5 Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger, for at forhindre ulovlig brug af persondata og for at beskytte sikkerheden og hæderligheden i det data vi indsamler.

4 Opbevaring af persondata

4.1 Din persondata opbevares så længe det er nødvendigt, for at opnå formålet med indsamlingen af data. Når dine persondata ikke længere er relevante vil de blive slettet.

4.2 Persondata kan blive gemt såfremt der er et lovmæssigt krav om det.

5 Modtager af persondata

5.1 Unilabs anvender andre virksomheder til nogle ydelser. Vi deler dine persondata med virksomheder som har brug for at behandle dine persondata på vores vegne, fx til at administrere og bistå vores data, distribuere emails, eller administrere bestemte ydelser. Data kan derfor blive delt med sådanne serviceudbydere, fx IT leverandører.

5.2 Virksomhederne har ikke tilladelse til at bruge data til andre formål end hvad Unilabs har beskrevet.

6 Overflytning af persondata udenfor EU eller EEA

6.1 Unilabs kan overflytte dine persondata til modtagere som befinder sig i andre lande end det land hvor dine data blev indsamlet. Persondata bliver kun overflyttet til lande uden for EU/EEA såfremt du har søgt en stilling hos Unilabs i Peru, Australien, De Forenede Arabiske Emirater eller i Saudi Arabien. I tilfælde af overflytning af data vil Unilabs sikre at dine persondata er under passende beskyttelse.

7 Dine rettigheder

7.1 Såfremt vi behandler dine persondata har du ret til at anmode om adgang til dine data. Du har ret til at vide hvorfor vi indsamler persondata og hvordan de behandles, hvilken slags persondata vi behandler, hvilke virksomheder der modtager persondata og hvordan persondata opbevares.

7.2 Du har ret til, uden omkostning, at modtage en modtage en kopi af de af dine persondata vi behandler. Du kan anmode om adgang til dine persondata ved at sende et underskrevet brev. Du kan også søge via e-mail, hvortil du har ret til at anmode om en digital kopi.

7.3 Du har ret til at tilbagetrække dit samtykke om at Unilabs kan bruge dine persondata. Dette har ikke indflydelse på brugen af den information vi har indsamlet før tilbagetrækningen af samtykket.

7.4 Du har ret til at anmode om ændring af urigtige persondata, begrænsning af vores behandling og færdiggørelse af ukomplette persondata. Du har også ret til at anmode om at dine persondata slettes, såfremt informationerne er ukorrekte eller ulovlige. Hertil har du ret til at anmode om, at persondata som du har givet til Unilabs, videregives til en ny dataansvarlig.

7.5 Hvis du ønsker at klage over den måde vi behandler dine persondata på, har du ret til at gøre dette til Datatilsynet

8 Cookies

8.1 Unilabs bruger cookies til at modtage og dokumentere information. Vi kan også benytte os af anden teknologi til at modtage information (”Automatic Data Collection”). Dette kan inkludere personlig information fra din browser. Når denne information modtages følger vi ”the Act on Electronic Communication” (SFS 2003:389).

8.2 Cookies er små scripts som bliver sendt til internet browseren på din computer, på din telefon eller på andet teknisk udstyr. Cookies bliver brugt til at lagre informationer på udstyret, og bruges til at huske dit udstyr næste gang du besøger pågældende hjemmeside. Der findes to slags cookies; session cookies og vedvarende cookies. Session cookies findes indtil web browseren lukkes ned. Vedvarende cookies findes i en længere, udspecificeret periode.

8.3 Information indsamlet af cookies kan indeholde følgende:

8.4 I øjeblikket indsamles al data af Google Analytics/Universal Analytics.

  • Geolokation
  • Besøgstidspunkt, besøgte sider, og tid brugt på hver side
  • Henvisende websites oplysning (som fx den URI brugeren brugte til at komme til vores side)
  • Domæne, browser type og sprog
  • Land og tidszone
  • Klik adfærd
  • Type af styresystem (OS)
  • Flash version, JavaScript, skærm opløsning, og skærmfarvebehandlings-evne
  • Netværks-lokation og IP adresse
  • Download af dokumenter
  • Antal klik på links til eksterne websites
  • Fejl ved udfyldning af formularer
  • Antal klik på videoer
  • Scroll depth
  • Interaktioner med site specifikke widgets

8.5 Unilabs bruger cookies til at modtage information omkring brugen af vores website. Denne information hjælper os til at forbedre vores site og vores ydelser. Du kan normalt ændre indstillingerne i din internet browser til enten at slukke for cookies, at nægte adgang til nye cookies eller du kan bede om at blive advaret når nye cookies bliver sendt.

8.6 For at ændre cookies skal du ændre i dine browser indstillinger. Alle internet browsere er forskellige, men du kan altid gøre brug af ”Hjælp” menuen i browseren, hvis du har brug for assistance. Cookie ændringerne skal udføres på alle de browsere du bruger hvis indstillingerne skal være ens for alle. Du skal være klar over at der er en risiko for at websitet ikke virker optimalt, hvis du slukker helt for brug af cookies.

8.7 Al information der kan bruges til at identificere brugere af websitet bliver ikke videregivet til tredjeparter. Information der ikke kan lede til identiteten af brugeren må gerne videregives. Opbevaringen af information fra cookies er afhængig af hvor ofte du besøger websitet.

9 Yderligere spørgsmål

9.1 Du er velkommen til at kontakte os såfremt du har nogle spørgsmål vedrørende denne politik. Kontaktinformation kan findes under ovenstående punkt 1.2

Velkommen til Unilabs.dk

Fortsæt til hjemmesiden

ELLER VÆLG ET UNILABS LAND FRA LISTEN NEDENFOR