Hvem Vi Er | Unilabs Skip to main content

Hvem Vi Er

Unilabs på 20 sekunder

Unilabs er én af de største udbydere indenfor diagnostiske ydelser i Europa, og er de eneste som tilbyder laboratorie, billeddiagnostik og patologi som samlet ydelse.

Billeddiagnostiske centre

Billeddiagnostiske centre

>180

medarbejdere

Medarbejdere

>13,500

læger

Læger

1,360

Laboratorier verden over

Laboratorier verden over

210

billeddiagnostiske undersøgelser om året

billeddiagnostiske undersøgelser om året

>5 millioner

salg

salg per år

~1.6 mia

laboratorieanalyser

laboratorieanalyser per år

221 millioner

Vores Historie

Unilabs blev grundlagt i 1987, som tre diagnostiske laboratorier i Schweiz og voksede hurtigt med en strategi om at erhverve partnerlaboratorier af høj kvalitet i hele Europa. I 2007 fusionerede Unilabs med det store billeddiagnosticeringsselskab Capio, hvis rækkevidde omfattede Sverige, Norge, Finland, Danmark og Storbritannien. Denne fusion placerede Unilabs som den ubestridte europæiske leder inden for diagnostik.

Vi har fortsat med at vokse vores forretning sammen med vores portefølje af avancerede diagnostiske tjenester, hvilket har flyttet os fra en europæisk virksomhed til en verdensomspændende operatør, hvor vi har etableret nye tilbud inden for genetisk medicin og patologi blandt mange andre discipliner.

1987-1990

Etableringsfase

Unilabs blev grundlagt i 1987 ved overtagelse af 3 schweiziske laboratorier, der tidligere var ejet af det amerikansk baserede selskab Corning. Unilabs opkøber et laboratorium i Italien og 3 laboratorier i Spanien


1991-1997

Oprettelse af første Central Lab

Unilabs opkøber yderligere 2 laboratorier i Schweiz og opretter det første Central laboratorie, som servicerer 4 private og 2 offentlige hospitaler


1998-2006

Fortsat europæisk ekspansion

Efter Unilabs IPO i 1997, indtræder firmaet på det franske og portugisiske marked, og der foretages yderligere opkøb i Italien. National konsolidering fortsætter i Schweiz


2007-2014

Forvandlende aftale

En fusion med Capio Diagnostics skaber et førende pan-europæisk diagnostikfirma. Opkøb i Frankrig, Portugal, Schweiz, Sverige og Storbritannien

(60 opkøb)


2014-Present

Tiltagende vækst / Bliver den europæiske leder

Stærk præstation i kontrol af omkostninger og organisk vækst, krystallisering af en virksomhedskultur og ambitiøs M&A-strategi.

Ved at kombinere vores brede spænd af geografiske placeringer og de ydelser vi tilbyder med vores unikke CARE BIG filosofi, er Unilabs målsætning at fremme diagnostisk ekspertise og ydelser verden over. Vores klare mission er at være centrum for alle effektive behandlingsbeslutninger.

Vores services

Unilabs kombinerer ekspertise i laboratoriet med radiologisk og patologisk ekspertise for at give svar på diagnostiske spørgsmål i alle medicinske henseender. Vores katalog af ydelser dækker enhver diagnostisk vinkel, inklusiv:

  • Laboratoriemedicin
  • Cellulær patologi
  • Medicinsk billediagnostik
  • Specialanalyser
  • Drug Development ydelser
  • Medicin og Genetik

Du kan få mere at vide om vores ydelser her hvis du er virksomhed, og her hvis du er sundhedspersonale.

Velkommen til Unilabs.dk

Fortsæt til hjemmesiden

ELLER VÆLG ET UNILABS LAND FRA LISTEN NEDENFOR