Vores Kultur | Unilabs Skip to main content

Vores Kultur

Hvordan skiller Unilabs sig ud som virksomhed?

To ord: CARE BIG.

I 2017 traf Unilabs en beslutning om at koncentrere den passion og indstilling hos medarbejderne som adskiller os fra de andre diagnostiske virksomheder. Resultatet blev vores Mission, Motto og Mantra (MMM):

Mission: at være centrum for alle effektive behandlings-beslutninger
Motto: Vi giver dig svar, der hjælper til at give omsorg
Mantra: CARE BIG

Det er utvetydigt vores CARE BIG Mantra, som er det der gør os til Unilabs.

CARE BIG minder os om, at høj kvalitet indenfor diagnostikken afhænger af de mennesker som får hjulene til at køre rundt. Derfor støtter vi vores teams til bedre trivsel og fordrer innovation gennem vores stærke CARE BIG kultur og de fire Culture Building Behaviours (CBBs) som vi har introduceret på vores arbejdsplads.

• Sæt dig i kundernes sted
Få det bedste frem i hinanden
Prøv noget nyt
• Gør en forskel

CARE BIG og vores Culture Building Behaviours er med til at fremme vores fokus på kundens behov; de er centrum i det vi gør, og det er de mennesker som er afhængige af at vi træffer effektive beslutninger. CARE BIG minder os om, at vores endelige mål ikke blot er at håndtere prøver, men at finde svar som kan hjælpe til at forbedre menneskers liv.

CARE BIG er mere end blot et mantra: det er integreret i alt hvad vi gør på tværs af virksomheden. Alle afgørende forretnings-beslutninger vurderes I forhold til Unilabs’ MMM, og hvert år bliver Unilabs medarbejdere opfordret til at lave et CARE BIG løfte, som vil gøre en forskel, ikke blot for dem selv, men også for hele Unilabs Group, såvel som for vores kunder.

CARE BIG betyder villighed og initiativ til at gå den ekstra mil, når vi ved at det er det rigtige at gøre. Hver gang vi CARE BIG, er det noget ganske særligt – det gør en konkret forskel for kolleger, kunder og patienter.

Velkommen til Unilabs.dk

Fortsæt til hjemmesiden

ELLER VÆLG ET UNILABS LAND FRA LISTEN NEDENFOR